Referenties

Ik heb een foto-shoot bij Ellen gedaan omdat ik als vrouwelijk ondernemer mijzelf en dat waar De Upstarter voor staat meer zichtbaar wil maken. Ik wilde geen gestyleerde business foto’s maar echtheid uitstralen, emotie, kracht maar ook kwetsbaarheid. Ik doe mijn werk met mijn hart. Deze innerlijke drive heeft Ellen van buiten mooi weten te vangen. Ik ben blij met het resultaat en vond de shoot -ondanks een lichte camera vrees- erg leuk om te doen!

– Mariette Ruggenburg

   De Upstarter

Ellen heeft van mij prachtige portretten gemaakt voor zowel privé gebruik als voor social media.

Ik vond het leuk om ouders en echtgenoot te verrassen met een bijzonder portret waar mijn persoonlijkheid duidelijk naar voren komt.

Deze heeft Ellen goed weten vast te leggen. Dit doormiddel van haar eigen rustige uitstraling en het feit dat ze mij geheel op mijn gemak stelde en aan het lachen kreeg. (belangrijk: niet gemaakt, gewoon spontaan)

Het was fijn om met Ellen samen te werken en ben ontzettend blij met het eindresultaat. Net als mijn familieleden.

Ik beveel Ellen ten zeerste aan, een portret gemaakt door Ellen is een cadeautje voor jezelf en voor een ander.

Dankjewel!

– Nathalie Kriger

Ellen is geweldig. Hoewel ik helemaal niet van foto’s maken houdt, werd het een leuke sessie.  Ellen had kleding advies gegeven, een mooie locatie gekozen en gaf vriendelijk af en toe aanwijzingen. Haar kalme vertrouwen dat het goed ging worden, werkte aanstekelijk. We hebben gelachen en ik vond het plezierig om samen met haar een fotoserie te maken. Aanrader ?.

– Marieke van der Laan

Customer Delight in Europe

Ellen heeft van mij een mooie portretserie gemaakt. En wat een mooie foto’s zaten daarbij!

Voor zowel privé als voor sociale media goed te gebruiken.

Werken met Ellen is leuk. Zij is heel rustig, neemt de tijd, is professioneel, heeft oog voor detail en weet het beste naar boven te halen en vast te leggen.

Voor zowel privé als zakelijke foto’s is Ellen echt een aanrader!

– Renate Breg