fbpx

6 maanden 1 op 1 coaching voor bewuste vrouwen die het verschil willen maken

 

Hi, mijn naam is Ellen. Ik werk met bewust vrouwen die next willen om hun droomlifestyle te creëren om meer impact te maken.

Als coach ben ik gespecialiseerd in het transformeren van emotionele blokkades in bekrachtigende positieve energieën. Blokkades die jou nu nog onbewust saboteren waardoor jij niet in actie om te zijn, doen of hebben wat je het allerliefste zou willen.

Ik help je tijdens een 6 maanden 1-op-1 online coaching waardoor jij:

je persoonlijke kracht vergroot

master wordt van je emoties

 succesvol leert manifesteren 

grootse verlangens

Overcome your fear

Master your emotions

Om je te bevrijden van diepgewortelde blokkades werk ik met de De evidence based Yager Therapie® of Yager Code genoemd.  Het is wetenschappelijk bewezen effectief en uniek voor Nederland. Het heeft als uitgangspunt dat tal van conditioneringen, problemen en klachten gevolg is van onverwerkte emoties uit het verleden.

Voordelen van de Yager Code 

  • Moeiteloze diepgaande veranderingsprocessen die zich in het onderbewustzijn afspelen waarbij blokkades van de bron worden aangepakt.
  • Werkt zonder pijnlijke herbelevingen van trauma’s of negatieve gebeurtenissen.
  • Werkt zonder formele inleiding en trance zoals wel bij hypnose gebeurt.
  • Integratie van positieve bekrachtigende overtuigingen en emoties.

HOE ANDEREN HET ERVAREN 

Saskia Kuiling:

“Voor mij werkt online echt super. Ik kan lekker op mijn eigen plek blijven en de sessie is er niet minder krachtig om. De eerste keer had ik niet helemaal begrepen dat ik gewoon echt helemaal niks hoefde te doen. De tweede keer kon ik me er vanaf het begin lekker aan overgeven”.

Esther Corporaal: 

” Mijn mooie ervaring met jou als coach.
Wat was het een mooie ervaring de sessie met Ellen. De groei waar ik in zat heeft een hele mooie transformatie ondergaan.Waardoor er mooie veranderingen en groei van binnenuit is gemanifesteerd. Na de sessies met Ellen ben ik nog meer in me eigen kracht gaan staan. Door het stuk van mijn moeder te laten helen en ik haar kon vergeven, heeft het mij ons dichter bij elkaar gebracht en er nu mooie open gespreken tussen ons zijn. Daarbij kon ik meer in mijn kracht gaan staan en oude overtuigingen aankijken en zijn ze geheeld. Waardoor ik ze niet meer meenemen in mijn rugzak,  waardoor ik nu hele krachtige beslissingen heb kunnen nemen. Om mijn via mijn hart mijn pad te bewandelen.

Via de yager kom je meteen  bij de kern van je blokkades die je eigen overtuigingen zijn. Mijn thema was mijn moeder wat me later weer mooie inzichten heeft gegeven. 

Dankjewel voor deze mooie ervaring💫💗💫”

AANBOD

* 6 maanden 1 op 1 coaching 

Je krijgt alle persoonlijke aandacht in 5 coaching sessies à 1,5 uur via Zoom. Veilig in je eigen vertrouwde omgeving en je hebt geen reistijd.

Het bestaat uit 3 pijlers, waarmee je tools krijgt die je blijvend voor jezelf kan inzetten om succesvol te manifesteren.

# Unleash your inner power

Op een snelle en effectieve manier help ik jou diepgewortelde blokkades vanaf de bron op te ruimen en te transformeren naar bekrachtigende positieve energieën. Waarbij ik voornamelijk gebruik zal maken van de Yager Code.

# Emotionele Intelligentie

Loslaten van emotionele ladingen uit het verleden en hoe je dit bij jezelf dagelijks kan toepassen.

Waardoor je beter kan omgaan met uitdagingen op je pad.

# Manifesteren vanuit je hart

Leren hoe je een goede intentie zet en bewust gaat aantrekken wie jij het allerliefste wilt zijn, doen en ervaren volgens de wet van Resonantie.

Je trekt aan hoe jij je voelt, dat zend je uit en krijg je terug. Daarom is de transformatie van onverwerkte emoties naar bekrachtigde positieve energieën zo belangrijk.

 

 

Ja, ik ben klaar voor next level