Over mij

“Leven in je grootsheid doe je vanuit liefde. – Ellen-

genieten love

Het verlies van mijn partner heeft mijn grootste rijkdom gebracht. Ik gun dat iedereen vanuit deze innerlijk rijkdom mag leven. Leven vanuit liefde en geluk klinkt misschien raar voor jou. Het is niet altijd zo geweest. Maar laat het me uitleggen.

In mijn doorbraak als portretfotograaf overleed mijn partner onverwachts. Ondanks het verlies en het verdriet heb ik gevonden waar ik altijd op zoek naar was. De Bron van onvoorwaardelijke Liefde. Dat heeft mij gebracht dat ik het niet meer buiten, maar binnen mezelf zocht. Dit heeft mij innerlijk rijkdom gebracht en diepe vorm van transformatie. Ik wist 1 ding.

Ik ben niet meer die Ellen die ik eerder was. Al die ballast ben ik wel goed genoeg, wie zit er op mij te wachten, gericht op mijn omgeving i.p.v. op mezelf, maak ik wel de juiste keuze, faalangst, angst voor loslaten, gaan voor zekerheden. Dit heb ik achter me gelaten. Voel me nu heel en verlicht.

Mijn grote missie is geworden om jou ook zo te laten voelen. Dat je het niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken. Of te hoeven voldoen aan de geconditioneerde maatschappij.

Mijn achtergrond als bedrijfskundige doe ik niets meer mee. Maar die ervaring heb ik nog steeds wat aan. Wat het is om steeds te willen voldoen aan de druk van verwachtingen van anderen. Ik ben gecertificeerd/gespecialiseerd in:

  • Mensgericht coachen
  • Reiki I en Reiki II
  • Feng Shui
  • NLP master
  • I.E.T. (C)
  • 50 uur docentenopleiding Yin Yoga

Ik wil jou begeleiden te leven in je grootsheid vanuit liefde.

 

zonsondergang