fbpx

Over mij

“Leef je leven, dat het beste nog moet ¬†komen….

– Ellen Doornbos –

genieten love

Hi, graag neem ik jou in mijn levensverhaal. Wat heeft mij veranderd dat ik nu met de grootste tegenslagen om kan gaan. Zonder angst en zorgen voor de toekomst? Gaan voor een topleven. Hoe ik daar mijn missie van heb gemaakt om andere vrouwen te inspireren en ondersteunen om de beste versie van jezelf te worden.

My Lifechange

Het verlies van mijn partner heeft mijn grootste rijkdom gebracht. Ik gun dat iedereen vanuit deze innerlijk rijkdom mag leven. Leven vanuit liefde en geluk klinkt misschien raar voor jou. Het is niet altijd zo geweest. Maar laat het me uitleggen.

In mijn doorbraak als portretfotograaf overleed mijn partner onverwachts. Ondanks het verlies en het verdriet heb ik gevonden waar ik altijd op zoek naar was. De Bron van onvoorwaardelijke Liefde. Dat heeft mij gebracht dat ik het niet meer buiten, maar binnen mezelf zocht. Dit heeft mij innerlijk rijkdom gebracht en diepe vorm van transformatie. Ik wist 1 ding.

Van hoofd naar het hart

Ik ben niet meer die Ellen die ik eerder was. Ik was een wandelend hoofd, wilde controle en zekerheid, gevoelig voor de mening van mijn omgeving en had last van een schaarste mindset.

Het verlies met alle emoties van verdriet, boosheid, hartenpijn heb ik helemaal omarmd, gevoeld en doorleefd. En niet de waarom vraag gesteld, maar wat is mijn levensles.

Door zo naar binnen te keren, te luisteren naar mijn lichaam, mijn innerlijke stem wist ik wat mijn levensles hierin was. Op eigen benen leren staan en vertrouwen op het Universum, de Bron, God, Levensenergie, Boeddha of hoe jij het zelf benoemt.

En weet je wat, voel ik me rijker dan ooit…….

Mijn grote missie is geworden om jou ook zo te laten voelen. Dat je het niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken. Of te hoeven voldoen aan de geconditioneerde maatschappij, je omgeving of je eigen conditioneringen. Maar leven vanuit jouw hartsverlangen, de stem van je ziel. Dan ga je ervaren dat het op alle levensgebieden echt gaat stromen.

 

zonsondergang